SVAŠTARA
NEZAPOSLENI
Uvod
  • Zahvaljujem na posjeti , ujedno želim da ostavite komentar, neće biti cenzuriran ili obrisan ma kakav on bio. Hvala na strpljenju.
Blog - travanj 2007
subota, travanj 21, 2007

Crni vilenjaci? To je moj naziv za crne desničare koji su okupirali nekoliko foruma na portalima u hrvatskoj. Izgleda,da im jedino tamo ide njihovo pljuvanje po svemu i svačemu. Za njih je izdajica hrvatskog naroda Sanader, Račan, Pusićka, Kajin i svi koji drugačije misle od njih. Agresivno napadaju ako im se suprostavite, služe se pogrdnim riječima, čak i prijete. Predstavljaju se domoljubima i svaka druga riječ im je bog i hrvati. Pojedinci veličaju ustaše i nazivaju pavelića herojem . Protive se ulasku hrvatske u EU, oni su dostatni sami sebi. Zalažu se za procesuiranje "svih zločina",  ali samo onih drugih. Toliko su zaslijepljeni mržnjom da nevide prst pred nosom. Zaista ih žalim, nadam se da će jednog dana shvatiti, da je hrvatska očuvana zahvaljujući velikoj većini hrvatskog naroda koji je znao prepoznati vrijednosti antifašizma  u II. svjetskom ratu i  u domovinskom ratu.
LUN1 @ 21:04 |Komentiraj | Komentari: 55 | Prikaži komentare
subota, travanj 14, 2007
Josip Broz Tito , Maršal Tito, Heroj TITO, Čovjek koji je organizirao otpor protiv najvećeg zla XX stoljeća sa šacicom odvažnih ljudi, 
Uspio je poraziti četnike, ustaše, fašiste i naciste. Tito i partizani imali su veliku podršku naroda. 
Danas sam slučajno bio prisutan razgovoru trojice "intelektualaca "o Titu . Dvojica su govorila  o mnogim proturječjima iz Titovog razdoblja, govorili o Titu kao negativnoj pojavi.Treći i jedini pravi intelektualac među njima isticao je Titove zasluge, jasno i negativnosti. 
 Želim na ovaj način potaknuti blogeraše da o TITU kažu svoje mišljenje....LUN1 @ 22:19 |Komentiraj | Komentari: 31 | Prikaži komentare
ponedjeljak, travanj 9, 2007
Pretraživanjem po internetu naišao sam na stranicu www.mmh.hr. Mreža mladih hrvatske je nevladina i neprofitna udruga koja zagovara i promiče interese i dobrobit mladih na načelima tolerancije, razumjevanja, te poštivanja njihovih prava i potreba. Evo još jedna ineresantna strania za mlade protivkorupcije.udd.hr Nadam se da će te otvoriti ove stranice i pronaći nešto zanimljivo za sebe.

Usput Vam predlažem da pročitate i ovo:

U
krivu su oni koji kažu
Da više neću doći,
Kad sam zakucala jednom na vaša vrata
I nisam vas našla.

Jer svakog dana ja stojim
Pred vašim vratima.
I nudim vam da ustanete,
Borite se i pobjedite.

Ne žalite zbog dragocjenih prilika koje su prošle,
Ne plačite za zlatnim vremenima.
Svake noći palim sjećanja
Na prošli dan
Zalaskom sunca svaka se duša ponovo rađa.
                                                (Walter Malone)LUN1 @ 14:28 |Komentiraj | Komentari: 30 | Prikaži komentare
nedjelja, travanj 1, 2007
Moj blog je otvoren preko 2500 puta. Kada sam počeo pisti nisam ni slutio da ću prijeći brojku 100. Nisam neki znalac u kreiranju bloga , ali malo po malo, uz pomoć i savjete Vas, dragi blogeraši, nešto sam i naučio. Puno hvala svima koji su mi pomogli. 
Ponekad samo pregledavam blogove i upisujem komentare. Kad odlučim nešto napisati onda to učinim u hipu. 
Danas sam čuo jedan dobar vic:  
Raj
Kako se zna da su Adam i Eva bili Hrvati?
Bili su goli i bosi, a mislili su da žive u raju.
LUN1 @ 16:53 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare
POSEBNI LINKOVI
Nema zapisa.