SVAŠTARA
NEZAPOSLENI
Uvod
  • Zahvaljujem na posjeti , ujedno želim da ostavite komentar, neće biti cenzuriran ili obrisan ma kakav on bio. Hvala na strpljenju.
Blog
nedjelja, kolovoz 21, 2011
Kosorica pali iz svih oružja po opoziciji kao da se sprema na poraz. Naime , samo  onaj kojemu je tlo pod nogama sklisko,hvata se  najteže topničke paljbe kako bi pokazoa svojim pristašama da se još drži na površini. Kod nas bi rekli : Uzalud je trošit riječi. Kradeze broji svoje zadnje dane na vlasti.

Iz pouzdanih izvora bliskih  Kosorici sazano sam za pravi  raskol u Kradezeu. Kosorica jedva uspjeva  držati na uzdama svoje oponente.

 Mladež je toliko nervozna da  je pitanje dana kada će eksplodirati  neposluh prema starim olinjalim kadrovima ..Kosorici,.Šeksu i ostalima....Jandroković je na odstrelu.....

Polako ali sigurno ,na Kosoričino mjesto , ide KARAMARKO koji drži sve kradezeovce u šahu jer zna  sve o njihovim prljavim poslovima..

Za crni fond znala je  Kosorica, čak je direktno umješana u  trošenju tog novca...

Kosorica trči po Lijepoj našoj  , otvara  svašta i ništa...Cereka se i smišlja psine kako narod  uvjeriti da su oni drugi  isti kao i KRADEZE...

Gospođo KOSORICE uzalud vam svirači , narod nije bedast da padne na  kradezeovske LAŽI...

LUN1 @ 17:25 |Komentiraj | Komentari: 4 | Prikaži komentare
POSEBNI LINKOVI
Nema zapisa.